werkwijze

Wij ondersteunen organisaties om hun unieke verhaal op speelse wijze te vertalen in op maat ontwikkeld speelgoed.

1. Uw unieke verhaal vertaald in op maat gemaakt speelgoed

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en komen graag langs voor een eerste kennismaking, waar we samen op zoek zullen gaan naar de meest geschikte vorm om uw verhaal over te brengen.

Wij denken graag mee over welke producten geschikt zijn voor jullie specifieke situatie en zullen een conceptvoorstel maken met een product of een collectie van producten.

2. Een op maat gemaakt
product van A tot Z

Wij zijn een full-service ontwerpstudio: wij ontwikkelen alle producten van basisconcept tot eindproduct.

Van de eerste schetsen en ontwerpen, tot ondersteuning in de productie en het bedenken van de verpakkingen en displays – alles wordt aansluitend op uw huisstijl en uitstraling verzorgd.

Wij streven ernaar om onze carbon footprint te minimaliseren door zo lokaal en duurzaam mogelijk te produceren. Lees hier meer over onze productiewaarden.

3. Ondersteuning in
marketing

Wij verzorgen niet alleen de productie en levering, maar ook een belangrijk deel dat hierna komt: marketing. Van product- en sfeerfoto’s en bewegend beeld van onze huisfotograaf, tot promotieacties ter plekke.

Om de Turbo Grote Kleurplaat van Naturalis te promoten hebben we bijvoorbeeld een gigantische Makii illustratie gemaakt in de etalage van de Naturalis museumwinkel. Lees hier meer over dit project en bekijk hier onze andere projecten.

Geïnteresseerd? Laat in het formulier hieronder uw gegevens achter om een sample pakket te ontvangen!

VRAAG SAMPLE PAKKET AAN