Uitgeverij Lannoo

Uitgeverij Lannoo

Een serie van 6 originele zoekboeken van (bijna) 2 meter breed
voor uitgeverij Lannoo.

ZIGZAG Dinosaurussen Boek

MEER VERHALEN

Is het niet de droom van elke illustrator om kinderboeken te maken? Nou, voor ons was het dat zeker. We maakten al producten die een verhaal vertellen en educatief zijn, maar we wilden dit nog verder uitbreiden. En wat is een betere manier om een ​​verhaal te vertellen dan met een boek? Dus hebben we samen met uitgeverij Lannoo deze volgende stap gezet en de wereld van Makii nog groter gemaakt.

ONTWORPEN

VAN

A TOT Z

Lannoo presenteerde ons een tof en vernieuwend boekconcept: ZigZag. We waren meteen verkocht en vonden het een originele manier om verhalen te vertellen. We hebben alles bedacht en ontworpen, van de omslag tot de gigantische illustratie op de voorkant van het boek en de feiten op de achterkant. We werkten samen met onze vaste schrijfster Jurrit, die ook de gedichtjes schrijft voor de producten van onze eigen collectie.

ZIGZAG Voertuigen Boek

11 TALEN
100.000 BOEKEN

Ons doel om de wereld van Makii uit te breiden is zeker bereikt met deze serie, waarin kinderen op een originele manier leren over verschillende thema’s – van dinosaurussen tot voertuigen. We zijn erg blij met het resultaat en gelukkig zijn we niet de enige: de ZigZag-boeken zijn inmiddels vertaald in 11 talen, met een totale oplage van bijna 100.000 exemplaren – en er komen nog meer thema’s aan!

Ook een keer met ons samenwerken? Lijkt ons te gek!
Bekijk hier onze Tailor Made Catalogus voor een overzicht van de mogelijkheden.
Of stuur ons meteen een mailtje of bel ons op +31 6 47 51 44 84.