Dinos Alive

Dinos Alive

Houten speelgoed, een turbo grote kleurplaat, tijdelijke tattoo’s en emaille pins voor Dinos Alive:
een reizende tentoonstelling over dinosaurussen in de VS en Europa.

KLEIN BEGIN

De eerste producten die we ontwikkelden voor de tentoonstelling Dinos Alive in Brussel waren een kleurplaat, tijdelijke tattoo’s en emaille pins. Toevallig werkten we rond deze tijd ook aan ons Animal Parade-project, onze eerste stap in driedimensionaal speelgoed.

GROTE PRODUCTIE

We dachten meteen dat dit houten speelgoed een goede aanvulling zou kunnen zijn op de collectie, dus stelden we dit voor aan Karina – die dit ook een tof idee vond! We haalden onze potloden tevoorschijn en begonnen met het ontwerpen van een Triceratops, T-Rex en Brachiosaurus. En wat begon als een relatief kleine opdracht voor de tentoonstelling in Brussel, werd uiteindelijk een productie van meer dan tienduizend houten dinosaurussen voor de reizende tentoonstelling in de VS.

UITDAGINGEN

Dit vond allemaal plaats tijdens de eerste covid-lockdowns, dus je kunt je voorstellen dat de productie best een uitdaging was. Maar het is allemaal goed gekomen: we zorgen er altijd voor dat we met verschillende leveranciers werken, zodat we de productie en tijdige levering van onze producten kunnen garanderen.

VAN PINS TOT HOUTEN DIEREN

Van emaille pins tot tijdelijke tattoo’s en van kleurplaten tot handgemaakt houten speelgoed – we zijn blij dat we de tentoonstellingswinkel hebben voorzien van een mooi assortiment aan producten in verschillende prijsklassen.

Ook een keer met ons samenwerken? Lijkt ons te gek!
Bekijk hier onze Tailor Made Catalogus voor een overzicht van de mogelijkheden.
Of stuur ons meteen een mailtje of bel ons op +31 6 47 51 44 84.